Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sèries d'estanteria: el millor regal de Reis

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Si el tió no us ha cagat el 'pack' de DVD de la sèrie que desitjàveu ara és la vostra última oportunitat. No us oblideu d’afegir a la carta als Reis els tresors serièfils que demanen un espai en la beneïda prestatgeria del fetitxisme cultural. Sí, aquella que acumula més pols que la dels àlbums de quan éreu petits però que només veure-la us fa trempar cada matí. Afegiu-hi els cofres de les sèries completes d''Els Soprano', 'A dos metros bajo tierra' i 'La dimensió desconeguda'. Encara que els toqueu un cop l’any, sempre fa goig tenir-los. Aquí dos suggeriments més: 

'Breaking bad' versió gonzo

Les cinc temporades de la sèrie de Vince Gilligan mereixen un forat al nostre pòdium de 'packs'. Doncs si això li afegim una edició limitada amb il·lustracions de l’artista Ralph Steadman, l'ombra de Hunter S. Thompson, ja és el regal immillorable. 'Take my money'!

'The wire', sí o sí

Probablement LA sèrie per tenir en DVD. Un dels cofres més venuts a l'FNAC. 'The wire' és d’aquelles sèries que fa mandra mirar a no ser que et sentis mig obligat a fer-ho després d’haver-hi invertit 74 €. No us en penedireu.

Últimes notícies

    Publicitat