Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sèries hackers: 'Halt and Catch Fire'

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

La recomenació de la setmana: 'Halt and Catch Fire'

La creació dels videojocs en línia, el primer portàtil, les primeres batalles entre empreses com IBM i Compaq. ‘Halt and Catch Fire’ és el somni humit de qualsevol 'geek', però alhora també és una sèrie per a un públic més ampli. Un drama tecnològic per a ubicar-nos als anys 80 quan la informàtica era sinònim de revolució i contracultura. Un fenomen que en només vint anys ha canviat les nostres vides. Estrena de la tercera temporada el 2 de desembre a AMC Espanya.

Bonus: 

'Mr. Robot'

El 'hacker' contemporani. Capaç de rebentar el banc més poderós del món i de colar-se al Facebook de la veïna del tercer pis. 'Mr. Robot' és el reflex de l’època actual de paranoia, violació de la privacitat i control malaltís a través de la tecnologia informàtica. Adderall per a tots.

'The IT crowd'

"Has provat d’apagar i d’encendre?" La frase que hem repetit mil vegades als nostres pares és també un referent a ‘The IT crowd’. LA comèdia sobre els informàtics, aquella espècie capaç de fer màgia amb els nostres ordinadors. Disponible a Netflix.

Últimes notícies

    Publicitat