Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Serveis extraordinaris del transport públic durant La Mercè

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

En un parell de dies comença La Mercè i si encara estàs una mica perdut o perduda el millor serà que entris en aquest post i t'informis de tot el que hi ha a preparat aquest any, que no és poc. Un cop hagis escollit què vols veure i a on vols anar, és obligatori que passis per aquí per consultar la guia de supervivència que hem preparat. Amb tot, el que et falta és saber quins són els serveis extraordinaris del transport públic durant La Mercè. Transports Metropolitans de Barcelona reforca i adapta els horaris de les línies de metro i autobús que donen servei als principals escenaris de la festa, així que preneu nota:

1.- El metro funcionarà ininterrompudament (i es reforçarà) les nits del divendres 18, del dissabte 19 i del dimarts 22 de setembre. Així doncs, deixa la moto i el cotxe a casa i desplaça't en metro. És la millor opció!

2.- Una vintena de línies de bus es reforçaran amb cotxes addicionals les tardes dels dies 19, 20 i 24 de setembre, amb motiu dels diversos actes programats. Potser no és un transport tan precís com el metro però el bus és una molt bona opció per moure's a La Mercè. 

3.- Per al Piromusical, una de les cites més multitudinàries de les festes i que tindrà lloc dijous, 24 de setembre, a l’avinguda Maria Cristina, TMB reforçarà les línies 1 i 3 de metro (estació d’Espanya) perquè qualsevol hi pugui anar en transport públic.

4.- Per a les activitats que es duran a terme al Castell de Montjuïc, s'ha previst un reforç especial del servei d'autobusos que cobreix la muntanya els dies 19 i 20, que consistirà en reforçar la línia 150 (que va de Pl. Espanya al Castell de Montjuïc), entre les 10.30 i les 22 hores.

5.- Per anar al Fòrum, on hi haurà un bon nombre d'actuacions del BAM el divendres 18, el dissabte 19 i el dimecres 23 de setembre, el servei de transport està garantit per la Línia L4 de metro, les línies 7, 26, 36, H14 i H16 de bus, i també pel Trambesòs i el servei de bus nocturn.

En tot cas, TMB té a disposició dels usuaris el telèfon d’informació i atenció al ciutadà 902 075 027 (de dilluns a diumenge, de 8 a 21 h) i el compte d’informació i atenció a Twitter (de dilluns a divendres, de 7 a 20 h), a més de la web oficial de TMB, que també s'anirà actualitzant. 

Últimes notícies

    Publicitat