Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Shakira posposa la gira fins al 2018

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Si ja estàveu comptant els dies que faltaven per veure Shakira remenant els malucs al Palau Sant Jordi, on havia d'actuar el 25 i 26 de novembre com part de la gira de presentació del seu últim àlbum, 'El Dorado' (2017), haureu de fer paciència, perquè la diva colombiana ha ajornat el 'tour' fins al 2018.

El motiu? Per prescripció mèdica. Segons la nota de premsa enviada per la promotora dels concerts, Live Nation, "degut a una hemorràgia a les cordes vocals, han aconsellat a Shakira endarrerir qualsevol actuació de moment per permetre-li curar-se adequadament abans de començar la gira mundial i evitar qualsevol dany addicional". La mateixa nota indica que tot i que la cantant està "molt decebuda" perquè esperava començar la gira aquesta setmana, està treballant per recuperar-se i desitja tornar als escenaris "amb la seva millor actuació".

Shakira ja va haver de cancel·lar el concert amb què havia de donar el tret de sortida al seu El Dorado Tour el 8 de novembre a Colònia, a Alemanya. "Durant els últims intensos dies d'assaig, he forçat les cordes vocals i desafortunadament com a resultat, els doctors m'han ordenat un descans total de la veu", deia aleshores a Facebook.

Com que la gira ha estat ajornada i no cancel·lada, la promotora anima els fans que hagin comprat entrades a no retornar-les a l'espera que s'anunciïn les noves dates dels concerts. Acaba el comunicat: "Shakira segueix increïblement agraïda per la lleialtat, paciència i suport que els seus admiradors li han demostrat durant aquest moment tan difícil. Si us plau, mantinguin les seves entrades ja que anunciarem noves dates per a tots els espectacles que s'han posposat".

Últimes notícies

    Publicitat