Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Showcase 2016: Es busquen pilots de sèrie i websèrie!

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

A la caça del talent emergent. El 'showcase' de 'Pilots de Ficció' celebrarà la tercera edició el 25 de novembre a la Fàbrica Moritz. El Festival Zoom d'Igualada aterra de nou a Barcelona de la mà de Serielizados amb un projecte que aposta per apropar el talent jove a la indústria televisiva consolidada. 

Una tarda per degustar una selecció de pilots de sèries i websèries emergents. El 'showcase' consistirà en tres activitats. Com a sessions obertes al públic hi haurà una 'masterclass' d'un personatge rellevant de la indústria a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i la gala festiva amb la projecció dels pilots seleccionats a la Fàbrica Moritz. D'altra banda cada pilot seleccionat tindrà l'oportunitat de presentar el seu projecte davant d'un panell d'indústria d'alt nivell format per filmin, TVE, TV3 o creadors com Marc Crehuet. Un 'meet the expert' individual pensat per alimentar possibles sinergies.

Com a compensació hi haurà el Premi del jurat al millor pilot, valorat en 600 euros, i el Premi del públic valorat en 300 euros. A més a més, els pilots guanyadors participaran en el programa 'Tube d'assaig' de BTV.

Dels anteriors 'showcase' va sortir el darrer guanyador del Premi Ondas a millor ficció feta per Internet, 'El mort viu', projecte de final de carrera d'uns estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

Si teniu un pilot, el podeu presentar fins el 20 d'octubre! Aquí el formulari.

L'equip de 'El Mort Viu' recollint el Premi Ondas 2016

Últimes notícies

    Publicitat