Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sidecar celebra 35 anys amb Joe Crepúsculo i Los Ganglios

Escrit per
Anna Montull
Publicitat

La sala Sidecar està de celebració! El pròxim 13 de novembre es compleixen 35 anys des que aquesta emblemàtica sala barcelonina va obrir les seves portes per primera vegada, i per celebrar tots aquests anys de música, cultura underground i resistència ha decidit fer del novembre un mes molt especial.

Dijous dia 2 se celebrarà la festa d'inauguració amb el grup Los Ganglios, amb Amable DJ de Razzmatazz i Nacho Ruíz de Sidecar. El dilluns 13 de novembre Sidecar rendirà un homenatge a la ràdio i emetran un programa de RADIO3 en directe on inclouran tertúlies, entrevistes i converses amb grups i cantants. Dissabte 18 de novembre Jaime Urrutia, qui fou líder de Gabinete Caligari, protagonitzarà un concert excepcional on farà un repàs dels èxits de la seva carrera.

Finalment, el dijous dia 30 de novembre se celebrarà la Festa de Cloenda amb Joe Crepúsculo, DJ Coco i Nacho Ruíz, que posaran el punt final al mes de celebració amb una festa ben grossa. No t'oblidis de comprar les teves entrades amb antelació si no vols perdre't cap dels actes. Ens veiem el dia 13 a la Plaça Reial!

Últimes notícies

    Publicitat