Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sílvia Pérez Cruz, Mishima i The New Raemon, amb els refugiats

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Es calcula que més de 50 milions de persones hauran de marxar del seu país aquest any a causa de les guerres. Irak, Afganistán, Eritrea... Tot Orient Mitjà està vivint un èxode massiu. D'aquests 52 milions, 12 provenen de Siria, que fugen de la guerra, i a casa nostra s'estan duent a terme accions per tal d'ajudar en el que es pugui a aquestes persones. Una d'elles és el concert del pròxim 22 d'octubre a la Sala Apolo.

Es tracta del 'Som Refugi', esdeveniment que té com a objectiu recaptar diners per als refugiats amb un cartell de grups ple de noms interessants. Sílvia Pérez Cruz, Nueva Vulcano, Mishima, Za!, Joan Colomo, Núria Graham, The New Raemon, The Suicide of Western Culture, Dj Coco, Manos de Topo i més convidats sorpresa. Un cartell que molts festivals voldrien tenir amb el millor de l'escena indie nacional que actuaran per un gran motiu, ja que els diners recaptats aniran al Comitè Català de l'ACNUR (Alto Comisionado de las Naciones Unidas para los Refugiados). Aquests destinaran els beneficis a ajudes mèdiques, alimentació, higiene, escolarització i assistència per la inserció laboral als afectats per les migracions.

En aquest enllaç podeu comprar les entrades pel concert. En tot cas, si no hi podeu anar sempre podeu ajudar a través d'aportacions al portal www.migranodearena.org.

Últimes notícies

    Publicitat