Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Snowfall': l'epidèmia del crack i la coca a Los Angeles

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Quan arriba la calor volem històries fàcils i entretingudes, sèries encefalograma pla, trituradetes i directes a l'estómac sense possibilitat de tall de digestió. I de sobte, 'Snowfall'. FX torna a la càrrega amb una història centrada en els inicis del crac i la coca als anys 80 a Los Angeles. Una sèrie de morro fort, plena de testosterona i amb un repartiment que no necessita grans noms per brillar. Ideal per a nostàlgics del FX més cru, el que ens va descobrir a Vic Mackey amb 'The Shield'. Estrena el 6 de juliol a HBO Espanya.

John Singleton

De Los Angeles i de droga, John Singleton en sap una bona estona. El primer director afroamericà nominat a un Oscar per la magnífica 'Los Chicos del barrio' és el creador de 'Snowfall' juntament amb Eric Amadio i Dave Andron.

'Justified'

Inolvidable l’agent Raylan Givens ordenant a cop de revolver el desconcert de Harlan, un dels comtats amb més garrulisme de l’estat de Kentucky. Dave Andron, creador de 'Snowfall', va ser un dels principals productors i guionistes de la sèrie. Garantia de qualitat.

Últimes notícies

    Publicitat