Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

"Somos sentimientos y tenemos seres humanos” i altres làpsus hilarants dels polítics

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Rajoy ho ha tornat a fer. A l'entrevista d'aquest matí a Espejo Público amb Susanna Grisso, el president en funcions ha deixat anar una nova perla que ja s'ha convertit en el més comentat de la setmana a les xarxes socials. Diu així: "somos sentimientos y tenemos seres humanos”. Ho ha dit referint-se als sentiments dels polítics i defensant que ells també pateixen, com tots els ciutadans (...).

D'acord, la ficada de pota no està al nivell del "Los españoles son muy españoles y mucho españoles" o el magnífic "Es el vecino el que elige al alcalde y es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde", però se suma a la llarga llista de frases èpiques que Rajoy ens ha regalat en els últims anys. Fent recompte, la veritat és que aquest article podria estar dedicat íntegrament a Rajoy, qui sembla abonat a la fatalitat dels 'lapsus linguae', però per no agreujar les males llengües que ens puguin titllar de partidistes hem fet un recull de les ficades de pota més hilarants dels nostres polítics. Des del 'caloret' de Rita Barberá al 'viva Honduras' de Trillo passant pel "relaxing cup of café con leche in Plaza Mayor" de la Botella. N'hi ha per tots i de tots els colors. Bé, el blau predomina, tot sigui dit.

1. ESPECIAL RAJOY. D'acord, ens centrarem una miqueta en Mariano, no ho hem pogut evitar.

1. 1. Aquesta és la d'avui que us comentàvem. Queda clar que som sentiments i tenim éssers humans, oi?

1. 2. Segurament tothom haurà vist aquesta ficada de pota, però en un rànquing com aquest sempre hi hauria de ser. I en posicions molt altes.

1.3. CrispETA, MarionETA, pirulETA, aixETA, banderETA, biciclETA...

1.4. Rajoy estima els catalans, això va quedar clar amb aquest vídeo.

1.5. Els veïns i l'alcalde. Un must en tota regla. L'òpera prima de Rajoy.

2. Cospedal va dir, al maig de 2012, que volien saquejar el país. Potser no va ser una confusió lingüística més, veient els últims episodis de corrupció dels populars...

3. Zapatero va voler convertir-se en el poeta de la política i la jugada no li va sortir molt bé que diguem. Encara ara no sabem què va voler dir.

4. ¡Viva Honduras! Un clàssic.

5. Zapatero va dir que firmava un acord amb Rússia "para estimular, para favorecer, para follar, para apoyar ese turismo". ¡Ole tú!

6. "El caloret faller", by Rita Barberà.

7. "Soria, la cuna de Antonio Machado". I es queda tan ample, el guapo de Sánchez.

8. Acabem amb el magnífic "Relaxing cup of Café con Leche" de l'ex alcaldessa de Madrid, Ana Botella. Plors de riure.

Últimes notícies

    Publicitat