Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sou usuaris habituals del TRAM? Demà tindreu una sorpresa!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Si acostumeu a agafar el TRAM, demà no se us acudeixi agafar l'autobús o el metro. Més concretament, això interessarà a qui acostuma a passar per la parada de Palau Reial, perquè demà 15 de novembre a les 13.00 h els usuaris de TRAM podran gaudir d'un ball del coreògraf Pere Faura, a l'andana de l'estació del tramvia de Palau Reial.

L'acció es podrà dur a terme gràcies a la col·laboració de TRAM i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), que impulsen l'Escena 25, programa del Departament de Cultura de la Generalitat "per afavorir d'una banda l'accés als joves de 18 a 25 anys a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts i per l'altra, donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats d'arreu de Catalunya".

Pere Faura és un reconegut artista català que va estudiar a l'Institut del Teatre de Barcelona i després va traslladar-se a Amsterdam, on va guanyar el premi ITS Festival, cosa que li va permetre anar de gira amb el Dansclick Holland Tour. Ara el podrem gaudir, de franc, a l'andana del TRAM de Palau Reial.

Últimes notícies

    Publicitat