Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

St. Vincent, cap de cartell del Vida 2018

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Que es vagi preparant Vilanova i la Geltrú per a un atac d'armes de seducció massiva: el festival Vida confirma St. Vincent com a cap de cartell de l'edició del 2018.

Serà la presentació de 'Masseduction' (2017), l'últim àlbum del projecte de la cantautora i guitarrista nord-americana Annie Clark, el directe del qual encara no s'ha pogut sentir a casa nostra. I és un petit esdeveniment si tenim en compte la qualitat dels directes de la diva math-pop. El seu últim concert a Barcelona, la presentació del seu àlbum homònim al festival Primavera Sound 2014, va incorporar coreografies, escenografia i vestuari ad hoc, i va ser espectacular.

A més, Clark és una mestra del 'crowd surfing': se l'ha vista surfejant sobre el públic en elegants postures d'equilibri, i fins i tot sense deixar de fer solos de 'guitar hero'. 'Masseduction' compta amb la producció de Jack Antonoff (FUN.), el 'golden boy' a l'ombra de part del pop més estimulant fet a Amèrica del Nord els últims temps, entre ells el 'Melodrama' de Lorde i l'últim disc de Taylor Swift (a més de ser la parella de Lena Dunham).

St. Vincent és la tercera confirmació anunciada per a l'edició d'aquest estiu del Vida, que se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol al recinte de La Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Abans que ella el festival ha confirmat els escocesos Franz Ferdinand, que presentaran el seu nou àlbum, 'Always ascending', que es publicarà al febrer del 2018, i el cantautor britànic Nick Mulvey, que hi estrenarà a casa nostra el seu segon treball en solitari, 'Wake up now' (2017).

Si hi voleu anar (i hauríeu de voler fer-ho: és un dels millors festivals de pop que es fa a Catalunya i a Espanya), no us ho penseu gaire: el primer tram d'abonaments a un preu reduït ja s'ha exhaurit.

Últimes notícies

    Publicitat