Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sting, The Beach Boys, Tony Bennet i Belle & Sebastian al Festival Jardins de Pedralbes

Escrit per
Jordi Garrigós
Publicitat

Aquest dijous s'ha fet públic el cartell d'una nova edició del Festival Jardins de Pedralbes, que se celebra cada any en aquest barri barceloní. Entre el 5 de juny i el 15 de juliol desfilaran una vint-i-cinquena de noms històrics de la música popular, com The Beach Boys (amb Mike Love, però sense Brian Wilson), el mític crooner nord-americà Tony Bennet, Sting, que tornarà a la ciutat pocs mesos després de presentar el seu nou disc, 57th & 9th (2016), Art Gartfunkel o les llegendes vives del disco-funk, Kool and the Gang.

Un parell de noms a destacar a nivell nacional, el dels barcelonins Manel, que presentaran a Pedralbes el seu darrer disc, Jo competeixo (2016) i Jarabe de Palo, que celebraran els 20 anys de carrera. Altres noms destacats que podreu veure aquest estiu a Barcelona són Rufus Wainwright (qui tallarà la cinta vermella del festival), Juan Luis Guerra, Gipsy Kings, Kris Kristofferson, Michael Bolton, Yann Tiersen o Roger Hodson, veu històrica de Supertramp.

Destacar també la presència de l'actor francès Gerard Depardieu, qui serà l'encarregat de tancar el Festival Jardins de Pedralbes el 15 de juliol interpretant Cyrano de Bergerac, de Rostand i El carnaval dels animals, de Saint Saens i dels escocesos Belle & Sebastian, que van cancel·lar la seva darrera visita a Barcelona, en 2015, per mal estat de salut del seu front-man Stuart Murdoch.

Últimes notícies

    Publicitat