Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Swab Barcelona torna al metro

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Avui ens llevàbem amb una notícia molt agradable. En el marc de la 8ª edició del Swab Barcelona (Fira Internacional d'Art Contemporani), que tindrà lloc de l'1 al 4 d'octubre a la Fira de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)-TMB Cultura, conjuntament amb Swab Barcelona, han convidat a algunes de les escoles de disseny més rellevants de Catalunya a presentar les obres artístiques dels seus alumnes en estacions de metro de Barcelona. Swab Stairs, que és com es diu la iniciativa, tornarà al metro entre els dies 18 de juny i 2 de juliol amb la intenció de vincular el món acadèmic en la transformació creativa del paisatge, assegurar la presència de Swab a la ciutat i oferir als estudiants la possibilitat d’exhibir les seves creacions davant la mirada dels usuaris del metro.

Les obres, que es mostraran reproduïdes en vinil, són els millors treballs de nou escoles d'art i disseny de Catalunya com ESDAP La Llotja, Elisava, ESDI, IED Barcelona o EADT Tarragona, entre d'altres. I les estacions on hi estaran són les de Passeig de Gràcia (L2 i L4), Liceu (L3), Drassanes (L3), Jaume I (L4), Sagrada Família (L5) i Torrassa (L1).

Així doncs, un motiu més per anar en metro aquests dies i gaudir del Swab Barcelona, que en aquesta ocasió baixa al metro. 

Últimes notícies

    Publicitat