Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Girona ja té data: 15 de març

Escrit per
Eduard Voltas
Publicitat

Bones notícies: després de Barcelona (2008) i Madrid (2014), ja podem anunciar que la tercera ciutat Time Out de l’estat serà Girona. No més tard del 15 de març Time Out Girona serà realitat amb un format 100% digital: el web serà en català (www.timeout.cat/girona) i anglès (timeout.com/girona), amb un disseny responsiu que permetrà una lectura còmoda des de tota mena de dispositius. L’app serà per a iOS i Android, també en les dues llengües. Time Out Girona (TOG) també tindrà perfils oficials a les xarxes socials, començant per Facebook i Twitter.
La versió en català de TOG estarà enfocada a posar en valor el millor de l’oferta d’oci i cultura de la ciutat, descobrint i recomanant les millors opcions segons l’equip local de periodistes i crítics: bars, restaurants, botigues, concerts, teatre, cinema, art, activitats en família, etc. El 'site' serà d’actualització diària i incorporarà l’agenda d’activitats a la ciutat.
La versió en anglès serà d’actualització trimestral i estarà enfocada al turisme, amb l’aspiració de convertir-se en el millor site sobre Girona disponible en llengua anglesa, donant servei no només als visitants que ja seran a la ciutat i voldran inspirar-se per treure el màxim profit de la seva estada, sinó també als turistes que estiguin preparant el seu viatge en origen des de qualsevol punt del món. En aquest sentit, cal destacar que Girona estarà integrada en la plataforma global de Time Out (www.timeout.com), al costat de les grans urbs del planeta. Una gran oportunitat de promoció per a la ciutat. Time Out Girona ajudarà també a un millor posicionament de la ciutat en els cercadors globals.

Últimes notícies

    Publicitat