Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Família a l'aeroport
© michaeljung / Shutterstock

Torna a casa per Nadal... de franc!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Torna a casa per Nadal. Això és el que fa anys demana El Almendro, amb campanyes publicitàries que han passat a la història. De fet, molta gent opina que fins que no s'emet l'anunci de la popular marca de torrons no comença oficialment el Nadal, i aquest any, El Almendro ens proposa tornar a casa per Nadal... de franc!

Si teniu familiars que visquin fora i que voleu tornar a veure per casa durant aquestes vacances, no deixeu de llegir, perquè El Almendro ha posat en marxa una campanya per fer que 10 persones de tot el món passin el Nadal a casa sense pagar bitllet d'anada ni de tornada. Bé, ho pagarà l'empresa torronera. Per participar-hi, els interessats han de gravar un vídeo de tres minuts de durada (com a màxim) i pujar-lo al web. Hauran d'explicar per què volen tornar a casa i què els ha fet que estiguin vivint fora. Un cop pujat el vídeo, es necessitaran un mínim de 30 vots per passar a la següent fase. En tot cas, tenir més vots de 30 no es tindrà en compte ni significarà un valor afegit. Només dóna accés a la següent fase, en què un jurat format per membres de la Fundación Vuelve a Casa - El Almendro, amb els presentadors de televisió Roberto Leal i Jesús Calleja al capdavant, triarà els 10 vídeos guanyadors.

Es busquen històries emotives i originals, i si sou un dels 10 escollits, només haureu de dir a quina ciutat espanyola voleu els bitllets i des d'on, i la casa de torrons es farà càrrec de les despeses dels vols. Teniu fins al 8 de desembre per participar-hi!

Últimes notícies

    Publicitat