Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna la caminada solidària organitzada per Sant Joan de Déu

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Les mobilitzacions solidàries durant el nadal es multipliquen, i la veritat és que cada cop tenen més recolzament popular. La Magic Line 2016, que es farà el 28 de febrer, n'és un molt bon exemple. Es tracta d'una acció solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables on el 100% dels diners recaptats es destinaran a ajuts socials, pisos d'inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca. Més concretament es tracta d'una caminada que s'ha de fer per equips on l'esperit no és competir sinó compartir una experiència altruista i molt bonica. Els equips tenen el repte doncs de la solidaritat i de recaptar fons. I no estem parlant d'una recaptació petita precisament, ja que aquest any s'han aconseguit 225.000 €, gairebé el doble que en 2014.

Per participar a la Magic Line només heu d'inscriure-us amb un equip d'entre 3 i 25 persones, pagar 30 € per equip i escollir un recorregut determinat que pot ser de 10, 20, 30 o 40 km, tot i que pel que sembla les places als recorreguts de 20, 30 i 40 km ja s'han exhaurit. Així doncs, afanyeu-vos a reservar la vostra plaça pel recorregut de 10 km! Ja hi ha més de 500 equips inscrits, més de 6.500 participants i s'han recaptat més de 12.00 €.

A més, aquest 2016 la Magic Line incorpora una festa a la plaça de la Catedral, punt final de la caminada, un cafè-esmorzar-berenar amb els amics fet amb material cedit des de Sant Joan de Déu i també la proposta cultural a Montjuïc en la que tots els participants de la caminada podran accedir de franc al Caixa Fòrum, al Poble Espanyol, al MNAC, a la Fundació Miró, al Museu Olímpic i de l’Esport, l'Estadi Olímpic i al Jardí Botànic.

No us ho penseu més i inscriviu-vos en la caminada solidària Magic Line 2016!

Últimes notícies

    Publicitat