Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Transforma el teu terrat en escenari

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Potser no és la millor època de l'any per pensar en activitats a l'aire lliure, però aquest hivern no durarà sempre, i quan arribi la primavera serà el moment de treure profit d'aquell terrat que tenim abandonat a les inclemències. I no parlem de muntar una barbacoa amb la colla de sempre, sinó de fer el salt i convertir la terrassa comunitària de casa vostra en un escenari on poden passar coses màgiques. Qui vol ser promotor cultural?

Terrats en cultura és un projecte de l'associació Coincidències que ofereix l'oportunitat d'omplir de cultura els espais comuns del vostre habitatge. La idea és donar un ús cultural a indrets habitualment infrautilitzats, recuperar la funció social i lúdica de les cobertes dels edificis, nous punts de vista per presentar tallers, obres de teatre, concerts, recitals poètics o qualsevol tipus d'actuació.

La iniciativa va néixer el 2013 amb l'objectiu de recuperar un símbol de socialització cabdal de la cultura mediterrània, l'indret habitual on les famílies estenien la roba, punt de trobada on els veïns celebraven festes conjuntes com la revetlla de Sant Joan. Amb aquest esperit present, i la cultura com a motor, els amics de Coincidències plantegen un marc de relació molt especial entre públic i artistes.

Si voleu ser amfitrions de Terrats en Cultura 2017 i descobrir les possibilitats escèniques d'aquell racó del vostre edifici que pensàveu inútil, us podeu posar en contacte amb l'organització mitjançant el correu electrònic coincidencies@coincidencies.com. És més fàcil del que sembla, se n'encarreguen de tot perquè entre maig i octubre pugueu gaudir de l'experiència de sentir-vos per un dia com uns autèntics mecenes culturals.
 

Últimes notícies

    Publicitat