Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tret de sortida dels Premis Time Out

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Amb la proximitat de finals d’any toca mirar enrere i fer un repàs de tot allò bo que ens ha deparat el 2017 en els àmbits de la gastronomia, l’oci, la creació i la cultura a Barcelona. I, com no, és l’hora de triar les propostes que més ens han agradat per decidir els Premis Time Out 2017, que atorguem amb la col·laboració de Ballantine’s, Holaluz, Moritz, Sephora i Kavehome.

Com cada any, la redacció i els col·laboradors de Time Out Barcelona ens hem posat una sèrie de preguntes ben serioses: on és el millor lloc on hem menjat, quin és el plat que més ens ha agradat, quin creador ens ha impactat més, quin és la millor obra de creació que hem vist o sentit, quin projecte innovador ens ha fascinat, quina iniciativa ciutadana ens ha colpit més, en quin bar en hem sentit més a gust i quin club ens ha fet gaudir millor de la festa. Poca broma, oi?

Nosaltres hem seleccionat tres candidats de cada categoria, i no ha estat fàcil! Però la part més difícil us toca a vosaltres, ja que sereu els lectors de Time Out qui fareu de jurat per escollir el guanyador final. Teniu de temps per votar fins el 30 de novembre i ho podeu fer a l’enllaç premis.timeout.cat.

Us avancem aquí qui són els finalistes. A la categoria de Millor Restaurant opten l’imaginatiu Gresca, l’informal Sant Antoni Gloriós i el fresc Mala Hierba. Entre els finalistes a Millor Plat n’hi per a tots els gustos: la sorprenent pizza carbonara de tòfona que serveixen al Frankie Gallo Cha Cha Cha, els explosius tagliatelle de moniato amb salsa de nous de macadàmia i tofona negra que proposen a The Green Spot i l’espectacular fideuà amb trompetes de la mort de Can Ros.

Els creadors que més ens han impactat han estat l’actor, director i dramaturg Ivan Morales, l’escriptor Carlos Zanón i la cantautora Núria Graham. Com a finalistes a Millor Obra hem triat la pel·lícula ‘Estiu 1993’ de Carla Simón, l’àlbum ‘Los Ángeles, de la ‘cantaora’ Rosalía i el muntatge ‘Bodas de sangre’ dirigit per Oriol Broggi.

Els projectes que hem trobat més innovadors, i que rebran el Premi Holaluz al Millor Projecte Innovador, són el futur espai polivalent La 3 (Sala Apolo), el Museu Art Urbà en què la Nau Bostik ha convertit el seu espai exterior i el Van Van Var, la seu fixa del Van Van Market.

Entre les iniciatives ciutadanes, havíem nominat a Taula per la democràcia, que defensa les institucions catalanes, però degut a la situació política actual han decidit declinar la seva participació. Els finalistes són Casa Nostra Casa Vostra, que promou l’acollida, i Sindicat de llogaters, que lluita contra l’abús immobiliari i On són les dones, que lluita per trencar amb la manca de representació femenina en els mitjans de comunicació. 

Pel que fa als bars, ens hem deixat perdre pel jove D’clot del carrer Rogent, l’autèntic Bar Leo de la Barceloneta i el Caribbean Club, un nou clàssic del Raval . I, per últim, hem nominat al Millor Club el Be Good del Poblenou, el Sidecar de la plaça Reial i les festes d’ambient del La Ká. Ara, la decisió final està a les vostres mans.

Donarem a conèixer els guanyadors que trieu en un número especial de la revista que sortirà publicat el dia 13 de desembre. Animeu-vos!

La Ká

Últimes notícies

    Publicitat