Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

TripAdvisor no vendrà entrades per a espectacles amb animals

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

TripAdvisor, a més de ser l'aplicació turística més famosa del món, és prescriptora i tremendament influent. Una crítica dolenta pot enfonsar el teu negoci, o al revés, convertir-lo en un imprescindible del teixit turístic de la ciutat. L'aplicació també recomana espectacles, activitats o esports. Gestiona reserves, aconsella i valora esdeveniments, i fins ara, una de les crítiques que la web havia rebut era per recomanar negocis que usaven els animals com a eina d'entreteniment. Doncs per fi això no seguirà passant, perquè segons ha anunciat el fundador de TripAdvisor, Stephen Kaufer, a Mashable, deixaran de promocionar les atraccions cruels i poc respectuoses amb els animals.

La mesura està destinada principalment a països on es protegeix poc als animals i són fruit de tractes salvatges. Es vol que, per exemple, els famosos passejos amb elefants, nadar amb dofins a un aquari o els espectacles al circ amb animals deixin de considerar-se atractius turístics. La mesura arriba tard? Segurament sí, perquè fa molt temps que associacions animalistes i ONG's denuncien que TripAdvisor fomenta la crueltat amb animals.

I ara la pregunta que tothom es fa: suposarà això que TripAdvisor elimini els anuncis i fitxes de zoos, passejos a cavall o altres esdeveniments on s'usen animals? No, aquests seguiran al portal web. No passa el mateix amb els toros, que fa temps que no apareixen a l'aplicació.

Últimes notícies

    Publicitat