Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tschüss, Mitte

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Mitte ha enlluernat el panorama del disseny, l'art i la cultura local en els darrers quatre anys, i probablement ho seguirà fent d'una altra forma, amb una altra cara. Alexandra Raschkes i Daniel Powell, ànimes del projecte, han anunciat que abaixen la persiana de la galeria-cafè però adverteixen que no s'acomiaden per sempre: tanquen per coherència amb el projecte que tenien en ment quan van obrir aquest punt de trobada de l'Eixample Dret de nom berlinès i estètica novaiorquesa. "Al final, els ingressos venien sobretot per la part del cafè, però no volíem ser un bar 'cool' de Barcelona... això és una altra cosa", conclou Alejandra.

Quan els vam conèixer, el desembre de 2012, l'Alejandra deia que “si et quedes quiet, desapareixes”. Amb Powell no han parat gaire quiets; havien format part de l'equip de Rojo Artspace i amb Mitte tenien l'objectiu de seguir de prop el que es cou en arts plàstiques, fotografia, disseny i arquitectura a Barcelona. Les seves intencions s'han materialitzat en una intensa programació amb xerrades, presentacions, festivals d’art contemporani, mercats i moltes exposicions que han servit per donar a conèixer el treball de més de 200 creadors, noms com la fotògrafa Anne Roig i l'escultor Paco Orti, el pintor Jonathan Dalton, el dissenyador Hiroshi Tsunoda, els il·lustradors Lapin i Lara Costafreda, i un llarg etcètera de personatges.

L'Alejandra i el Dani, aquest parell de "mecenes" contemporanis ens segueixen enlluernant, per això sap greu que desapareguin temporalment del mapa. Dijous s'acomiaden amb una festa per a amics i seguidors (a partir de les 19.30 h); hi haurà l'ambient familiar de sempre, una projecció d'instantànies del que ha estat Mitte i, probablement, una mica d'emoció continguda. La setmana que ve els podreu ajudar a despullar el local; han organitzat el Mitte Market per desfer-se de mobles i altres objectes de la galeria, una genial oportunitat per adquirir peces boniques i una mica d'història.

Últimes notícies

    Publicitat