Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'Tu coño es mi droga', el nou vídeo de PXXR GVNG, dirigit per Sergio Caballero
Notícies / Música

'Tu coño es mi droga', el nou vídeo de PXXR GVNG, dirigit per Sergio Caballero

Tu coño es mi droga
Tu coño es mi droga

El mantra 'tucoñoesmidroga' de PXXR GVNG ja té versió audiovisual. El director del clip és Sergio Caballero, codirector del Sónar i cineasta experimental ('La distancia', 2014; Finisterrae, 2010), que l'ha rodat en vertical, una picada d'ullet a la manera com es grava amb el mòbil. Amb aquest format, la millor manera de veure –i viralitzar– el vídeo és a través dels 'smartphones' i, precisament, el llançament del clip es va fer a través de WhatsApp durant 24 hores. L''scroll' infinit en què consisteix 'Tu coño es mi droga' fa també referència a la manera com mostren els continguts la majoria de xarxes socials, com ara Facebook, Instagram i el mateix WhatsApp.

El vídeo, que va costar uns 7.000 euros finançats gràcies a una campanya de crowdfunding, està protagonitzat per dos membres del col·lectiu de hip-hop establert a Barcelona –Yung Beef y D. Gómez– i l'actriu porno Sophie Evans.

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments