Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Txarango, Mishima i molta rumba: així és la música de la Mercè 2017

Escrit per
Jordi Garrigós
Publicitat

Aquest matí s'ha donat a conèixer la programació musical de la pròxima festa de La Mercè de Barcelona, que se celebrarà del 22 al 25 de setembre. Com sempre, la festa es divideix en dos grans blocs, el Mercè Música, destinada a les bandes locals més populars, i el BAM (Barcelona Acció Musical), centrada en propostes emergents i amb la vista posada fora de les nostres fronteres.

Els plats forts d'aquest any es concentraran a la platja del Bogatell, amb dues nits que s'esperen multitudinàries. Dissabte 23 de setembre actuaran Manel, Txarango i Buhos i diumenge 24, començant en horari de tarda (a partir de les 19h) amb Joan Miquel Oliver, Mishima, Sopa de Cabra i l'espectacle 'Rumberos, pugin a l'escenari', on participaran bandes tan conegudes com Los Amaya, Rumba Tres, Gertrudis i La Pegatina entre molts d'altres.

No seran els únics rumbers que d'aquest any a La Mercè, i és que també s'ha programat –dissabte– 'La rumba, 25 anys després del 1992', on actuen amb Muchacho y Los sobrinos, Ai, Ai, Ai, i Los Manolos. Serà al recuperat escenari del Moll de la fusta, que divendres haurà viscut el seu 'mod revival' particular amb els concerts de Los Retrovisores, Amadeu Casas i Brighton 64.

Amparanoia, Barcelona Jazz All Stars, La Vida Bohème o la proposta conjunta de Rosalia i Refree (diumenge) seran altres plats forts de les festes en els diversos escenaris repartits per la ciutat (avinguda de la Catedral, Parc del Fòrum o Parc de Nou Barris). Pel que fa al BAM, de nou cal gratar entre noms aparentment poc coneguts per descobrir una programació equilibrada i de qualitat.

Aquesta nova edició del festival, portarà a Barcelona 30 grups internacionals provinents de 12 països. Grups d'EUA, Portugal, Gran Bretanya, França, Israel, Jamaica, Països Baixos, Suècia, Corea del Sud, Cuba, Etiòpia i Reykjavík, en els quatre espais on hi haurà concerts: Plaça Coromines, plaça dels Àngels, Antiga Fàbrica Estrella DAMM i el nou escenari a la rambla del Raval.

Alguns dels noms imperdibles són Bejo, Acid Arab, Renaldo&Clara, Joana Gomila, Pau Vallvé, Olöf Arnalds, Girlpool o Endless Boogie.

Fora de la programació oficial de Mercè Música i el BAM, Barcelona acollirà un bon grapat de bandes populars són els casos de Rosana, Gossos, Animal, Pepet i Marieta, Sidonie, Leiva (avinguda Maria Cristina) Lorena Gómez (Fòrum), La Casa Azul i Doctor Prats (Moll de la Fusta), entre d'altres.

Guardar

Guardar

Guardar

Últimes notícies

    Publicitat