Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un any de cinema per només 1 € a la setmana

Un any de cinema per només 1 € a la setmana

Advertising

Ja fa cinc anys que els Cinemes Girona van obrir portes, i en aquest temps s'ha convertit en un espai referent del bon gust i la qualitat cinematogràfica a Barcelona, amb prioritat per l'estrena europea i predilecció perla versió original i catalana. Doncs bé, els Cinemes Girona proposen, per tercer any consecutiu, un any de cinema per només 1€ a la setmana. La iniciativa, que pretén potenciar l'augment de públic a les sales de cinema amb preus únics, té un preu real de 190€ però amb aquesta promoció es pot comprar per només 52€. Un 'txollo' en tota regla que pots adquirir fins aquest divendres 31 de juliol.

Amb l'abonament podràs accedir a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona cada dia i tantes vegades com vulguis, sempre i quan es tracti de cinema i no d'òperes, ballets, directes, festivals o projeccions especials. I si encara et falten motius per comprar aquest abonament que sàpigues que els diners recaptats amb la iniciativa serviran per acabar la digitalització de les tres sales dels Cinemes Girona i la instal·lació a la sala gran d’un projector d’alta definició de la marca Barco 4K. Per comprar l'abonament podeu accedir al web dels Cinemes Girona, que estan que ho regalen!

Share the story
Últimes notícies
    Advertising