Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un any sense llicències a Ciutat Vella

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La mesura és contundent i promet portar cua. L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que suspèn, durant almenys un any, la concessió de noves llicències per endegar un negoci de concurrència pública al districte de Ciutat Vella. L'objectiu, diu el Consistori, és potenciar les activitats que dinamitzin l'entorn i limitar les que generen problemes veïnals. Això vol dir que si teníeu al cap obrir un bar, restaurant, discoteca, supermercat o un locutori a Ciutat Vella ho teniu impossible, almenys en l'any que ve. Però atenció perquè la suspensió de llicències també afecta els comerços relacionats amb el turisme com els punts de venda d'entrades, botigues de lloguer de bicicletes o punts d'informació turística.

Tot i que la idea és que la suspensió duri un any, no es descarta que pugui allargar-se un parell d'anys, per poder avaluar l'efectivitat de l'acció i "retornar a la zona un equilibri entre la pressió turística, la vida veïnal i la diversitat comercial", expliquen des de l'Ajuntament.

El Consistori també posarà en marxa un estudi per determinar com repercuteix en els veïns el soroll de l'oci nocturn, un dels principals problemes del districte.

Últimes notícies

    Publicitat