Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un bus turístic-exposició per Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

És possible que aquesta setmana hàgiu vist per Barcelona un bus turístic fantasma. Sense conductor i amb passatgers poc comuns. Es tracta de l'exposició mòbil 'L'estat turístic', un autobús creat des del FADfest que mostra dades i cartografies de l'activitat turística a la ciutat (estàtiques i en temps real).

A més, també s'hi poden veure "desenes de càpsules audiovisuals amb entrevistes a tots els agents (veïns, col·lectius, polítics, empresaris, experts, turistes, treballadors, etc.), que permetran posar rostre al fenomen i comprendre en tota la seva complexitat el debat sobre el turisme a Barcelona", expliquen des del FAD.

L'autobús estarà avui divendres a Pla de Palau, al Born, fins a les 18 h de la tarda. Després anirà al Disseny Hub, on hi serà fins a les 22.30 h. Serà la darrera parada d'un autobús que vol generar debat ciutadà d'una manera lúdica i despreocupada, per fer front a la crispació i la tensió que envolta el turisme, que ja és el que més preocupa els ciutadans de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat