Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un concert benèfic de Sting reobrirà Bataclan
Notícies / Música

Un concert benèfic de Sting reobrirà Bataclan

bataclan

L'atemptat terrorista del 13 de novembre de l'any passat al Bataclan de París va commocionar el món i va convertir una de les sales de concerts amb més prestigi d'Europa en una sala dels horrors. Van morir 90 persones i des d'aquella data, la sala ha estat tancada. Fa gairebé un any d'aquell atemptat, i tot i que les ferides encara no s'han curat (trigaran molt a fer-ho), tothom està posant de la seva part per tornar a la normalitat i sobretot no acoquinar-se davant de qui vol imposar la por i el terror al món. És per això que fa poques hores s'ha sabut que la sala Bataclan tornarà a obrir el pròxim 12 de novembre, i ho farà amb un concert benèfic de Sting.

Així ho ha confirmat ell mateix a la seva pàgina web, afirmant que "a la reobertura del Bataclan, tenim dues tasques importants per conciliar. En primer lloc, cal recordar i honorar aquells que van perdre les seves vides en l'atac fa un any, i en segon lloc, celebrar la vida i la música que aquest històric teatre representa".

A més, els beneficis del concert aniran a les ONG's d'ajuda als atemptats de Paris Life for Paris i 13 Novembre: Fraternité Verité. El dia 8 de novembre a les 10 del matí es podran comprar les entrades per al concert, directament des de la web del Bataclan. A més, des de la sala han anunciat que l'endemà al concert, el 13 de novembre (aniversari dels atemptats) hi haurà una cerimònia d'homenatge amb els Eagles of Death Metal com a protagonistes. La banda americana estava tocant al Bataclan el dia dels atemptats.

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments