Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un concert benèfic de Sting reobrirà Bataclan

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'atemptat terrorista del 13 de novembre de l'any passat al Bataclan de París va commocionar el món i va convertir una de les sales de concerts amb més prestigi d'Europa en una sala dels horrors. Van morir 90 persones i des d'aquella data, la sala ha estat tancada. Fa gairebé un any d'aquell atemptat, i tot i que les ferides encara no s'han curat (trigaran molt a fer-ho), tothom està posant de la seva part per tornar a la normalitat i sobretot no acoquinar-se davant de qui vol imposar la por i el terror al món. És per això que fa poques hores s'ha sabut que la sala Bataclan tornarà a obrir el pròxim 12 de novembre, i ho farà amb un concert benèfic de Sting.

Així ho ha confirmat ell mateix a la seva pàgina web, afirmant que "a la reobertura del Bataclan, tenim dues tasques importants per conciliar. En primer lloc, cal recordar i honorar aquells que van perdre les seves vides en l'atac fa un any, i en segon lloc, celebrar la vida i la música que aquest històric teatre representa".

A més, els beneficis del concert aniran a les ONG's d'ajuda als atemptats de Paris Life for Paris i 13 Novembre: Fraternité Verité. El dia 8 de novembre a les 10 del matí es podran comprar les entrades per al concert, directament des de la web del Bataclan. A més, des de la sala han anunciat que l'endemà al concert, el 13 de novembre (aniversari dels atemptats) hi haurà una cerimònia d'homenatge amb els Eagles of Death Metal com a protagonistes. La banda americana estava tocant al Bataclan el dia dels atemptats.

Últimes notícies

    Publicitat