Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un dia per estar #AmbElsImprescindibles

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Hi ha un munt de gent que dedica una part del seu temps, i fins i tot tota la seva vida, a ajudar els altres. No busquen els diners, ni la fama: són persones anònimes, amb ideals, que estan convençudes que val la pena treballar per un món millor. Creuen en l'ésser humà i, amb la generositat com a motor, engeguen projectes socials i culturals que tenen com a objectiu crear una societat més justa i on tots, també els col·lectius més vulnerables, tinguin les eines per viure amb dignitat. Són voluntaris d'organitzacions internacionals, i també de projectes locals, a petita escala. Tot suma.

Per agrair l'esforç desinteressat de totes aquestes persones i posar en relleu la importància de les seves aportacions, l'Obra Social “la Caixa”
ha engegat la campanya #AmbElsImprescindibles. Durant tot el 20 d'abril promou un homenatge a través de les xarxes socials. Per participar-hi, només cal escriure el  #AmbElsImprescindibles a la mà i pujar la foto, amb el hashtag i la menció a @Fundlacaixa, en Twitter o Instagram.

Xavi Hernández, Sor Lucia Caram,  Ferran Adrià, Moderna de Pueblo i altres Personalitats de l'esport, la política i la cultura ja s'hi han sumat. Afegiu-vos-hi també vosaltres!

#AmbElsImprescindibles© Moderna de Pueblo

Últimes notícies

    Publicitat