Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un gran mural col·laboratiu de fotografies de BCN a Glòries

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La setena edició del FADfest, el Festival de les Arts i del Disseny del FAD (Foment de les Arts i del Disseny), presentarà una acció molt especial. Es tracta d'una instal·lació fotogràfica col·laborativa que es podrà veure del 27 de juny al 2 de juliol a 'El Mercat de Glòries', al centre comercial Glòries. (De dt. a dj. i dg., de 12 a 20 h. Dv. i ds., de 12 a 21 h).

A través de centenars de fotografies geolocalitzades a Barcelona que els ciutadans poden compartir a Twitter sota el hashtag #bcnfoto, es crearà un mural de grans dimensions que busca que els veïns i veïnes de Barcelona, i també els seus visitants, siguin els creadors d'un gran mural de la ciutat.

'La Barcelona Fotografiada', que és com es diu l'acció, està desenvolupada pel FAD i l'estudi 300.000 km/s. Es tracta d'una mostra oberta que es podrà gaudir a la planta baixa del centre comercial Glòries. Allà hi trobareu un espai gurmet de 3.000 metres quadrats, que és la zona escollida per aquesta instal·lació col·laborativa que es convertirà en el mapa de fotografies de Barcelona publicades a les xarxes socials durant la setmana del FADfest.

Si voleu participar-hi, heu d'activar el geoposicionament del vostre mòbil i publiqueu la vostra foto de Barcelona a Twitter sota el hashtag #bcnfoto.

Últimes notícies

    Publicitat