Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un gran mural transformarà la façana de la seu del districte de Gràcia

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Gràcia es prepara per a la Festa Major. I amb la idea de recuperar l’antiga tradició de l’Ajuntament de la Vila de guarnir la seva façana durant l’esdeveniment, es prepararà un gran mural que vol recrear els diferents moments i elements de la preparació i celebració de la Festa Major, com són "els colors i els lliris de l’escut de Gràcia, el procés de guarnit dels carrers i els valors que representen, els esgrafiats presents en alguns dels edificis del districte i les auques com a expressió artística", expliquen des del Difusor, Associació Artística i Cultural.

Els encarregats de fer l'obra són María López i Javier de Riba de l'estudi Reskate Arts & Crafts, especialistes a crear peces centrats en "la tècnica, l'estil i els materials al servei del missatge i la connexió amb l'entorn". Projectes i creacions que s'han vist a Barcelona, Viena, Madrid, Donostia o Berlin, entre d'altres.

El gran mural que transformarà la façana de la seu del districte es podrà veure per primera vegada el 14 d'agost, coincidint amb el Pregó. Una bonica forma de retre homenatge al bicentenari de les festes, tot recuperant l’antiga tradició de l’Ajuntament de la Vila de guarnir la façana de la seu.

Últimes notícies

    Publicitat