Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un hivernacle convertit en club d'electrònica a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Moltes vegades sentim allò de què ja està tot inventat, al món de la nit i la festa. Que no hi ha propostes noves i que no val la pena sortir perquè tot és el mateix. Doncs aquest hivern, molts s'hauran d'empassar les paraules, perquè avui s'ha presentat l'Hivernacle Pop Up Club, un enorme club efímer que s'instal·larà a la plaça major del Poble Espanyol i que acollirà els xous d'artistes de música electrònica del món. Parlem de noms com Gesaffelstein, Maceo Plex (i la seva festa Mosaic by Maceo), Damian Lazarus, Redshape i el trio Apollonia, que actuaran dins d'aquest espai completament transparent i ple de vegetació de 1.200 metres quadrats.

La veritat és que sona molt bé, més tenint en compte que a més de ser un club únic a tot l'Estat, els creadors de l'Hivernacle prometen visuals espectaculars i un so envoltant que farà que es puguin gaudir de tots els matisos sonors dels artistes convidats.

Les dates seran el 27 de novembre i el 18 de desembre, ambdues en horari diürn; i el 18 de novembre i 7 de desembre, en horari nocturn. De moment s'han anunciat només quatre sessions, però encara en falten quatre més per revelar, que se celebraran durant el 2017. Al web de l'Hivernacle hi trobareu més informació, i ja podeu comprar les entrades.

S'hi haurà d'anar i descobrir com és això de ballar dins un hivernacle ple de vegetació, a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat