Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un mapa amb totes les botigues de vinils del món

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La venda de discos de vinil s'ha multiplicat en els últims anys. Ara ja ningú pot dir que és cosa de quatre friquis, perquè fins i tot grups 'mainstream', quan treuen nou disc, ho fan en format digital... i en vinil. A països com Anglaterra la venda de vinils ha augmentat un 70% en els últims anys, i això vol dir que la tornada d'aquest format és una realitat, més que mai.

Amb aquest rebrot de la fama del vinil, la quantitat de botigues de discos a tot el món s'ha multiplicat. A casa nostra en tenim moltes i molt bones: des de Discos Paradiso, a Wah Wah Records passant per d'altres més noves com Rhythm Control, Nut Records o l'associada al Primavera Sound, La Botiga del Primavera. Però què passa quan anem a una altra ciutat? Preguntem a amics, a coneguts i col·leccionistes per aquella botiga que ens faci sentir com a casa i ens permeti tornar a la nostra ciutat amb un bon grapat de discos nous i ni un sol euro a la butxaca.

Marcus Maack, Dj i col·leccionista alemany, va decidir crear una pàgina web que reculli els centenars de milers de botigues de vinils que existeixen. Un treball gairebé arqueològic que es veu reflectit en Recordstore Love, un mapa interactiu on podeu filtrar per país i ciutat i descobrir les botigues de vinils que hi ha al món.

El mapa del tresor dels fans del vinil ha arribat!

Últimes notícies

    Publicitat