Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un milió per a Bayona

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Has intentat anar a veure 'Un monstre em ve a veure' i t'has trobat la sala plena? És ben possible perquè la nova pel·li de Juan Antonio Bayona va camí de convertir-se en un fenomen global que ja han vist més d'un milió d'espectadors, amb unes xifres de recaptació que superen els 7,3 milions d'euros en tot el món.

Aquest èxit s'explica en part per la bona acollida que la cinta ha tingut a l'Estat espanyol, amb una xifra rècord de 2,4 milions a taquilla i més de 350.000 espectadors. 365 sales de cinema i un total de 639 pantalles projecten aquests dies 'Un monstre em ve a veure'. Triar un cine és fàcil, una altra cosa serà trobar un bon seient –o trobar-ne un com sigui– donat l'especiació que provoca. I, atenció al rècord, aquest dimecres va ser el segon film més vist en tot el planeta, només superat per la pel·li xinesa 'Operation Mekong'.

La cinta està basada en la novel·la homònima de Patrick Ness, seleccionada com a la millor publicació de l'any per a joves al Regne Unit, bona matèria primera que el director barceloní defineix per a Time Out com "una fantasia ens serveix per entendre la realitat", i que la nostra crítica elogia com "un film magnífic per a grans i petits".

Últimes notícies

    Publicitat