Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un piano de mitja cua a l'estació de Diagonal

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Si us agrada la música, i acostumeu a anar en metro, aquests dies heu de passar per l'intercanviador de l'estació de Diagonal sí o sí, al vestíbul de connexió entre les línies 3 i 5 del metro. Allà s'instal·larà, des del 24 de març i fins al 6 d'abril, un piano de mitja cua amb motiu de la 63a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

L'any passat, la iniciativa 'Tu hi toques?' #johitoco, va fer que qualsevol perasona pogués penjar el seu vídeo tocant el piano a l'estació de Diagonal. L'acció va ser un èxit, així que aquest any podeu treure el Rachmaninoff que porteu dins i demostrar al món com toqueu. "Els vídeos han de ser d'una durada màxima de 5 minuts i han de mostrar la persona tocant el piano del metro i explicant què representa per a ella el fet de tocar aquest instrument", expliquen des de TMB.

Es vol consolidar el canal de YouTube i La Galeria dels Tocats i donar l'oportunitat a qualsevol persona de tocar en públic. Els participants que pengin un vídeo a la galeria guanyaran una entrada per assistir a les proves eliminatòries del Maria Canals al Palau de la Música i els guanyadors podran tocar una peça al piano de cua al Palau de la Música Catalana.

En tot cas, si tocar el piano no va amb vosaltres, que sapigueu que els estudiants del Conservatori Superior del Liceu, alumnes d'escoles de música, de cant i també membres de corals oferiran, els dies feiners a la tarda, petits concerts i actuacions musicals. Seran a les 16 h, 18 h i 20 h.

Últimes notícies

    Publicitat