Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una aplicació per apropar-nos als comerços tradicionals de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Els canals digitals són eines molt útils per a negocis que volen donar a conèixer els seus productes o serveis. Avui dia, més que mai, aprofitar-se de l'avenç tecnològic és bàsic per a millorar i comunicar de forma més eficient, per això va néixer Chopit, una aplicació que ofereix als comerços de proximitat de la nostra ciutat arribar als seus clients.

Chopit és una mena de mirall o aparador digital en el qual els comerços poden incloure de forma fàcil i ràpida les seves ofertes. Hi poden publicar fotos dels productes i la informació corresponent com el preu la disponibilitat o les característiques, i també poden mostrar les ofertes i descomptes del dia. A més, inclou la possibilitat d'iniciar una conversa amb els clients per resoldre dubtes, per la qual cosa la comunicació entre els usuaris i els comerços és permanent.

Ja hi ha més de 850 botigues de Barcelona amb més de 8.000 productes disponibles, com la galeria BCN Painting Route del Gòtic, la botiga de roba Dalmau i la joieria Salvador de Sants o l'òptica Fermat de l'Eixample, entre d'altres. Chopit forma part del 'Catàleg d'aplicacions de comerç' del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat, i vol convertir-se en una aplicació capdavantera per apropar els comerços de tota la vida al ciutadà sense sortir de casa.

Últimes notícies

    Publicitat