Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una escena de 'Dragon Ball' en exclusiva!

Escrit per
Josep Lambies
Publicitat

Fa gairebé vint anys que la televisió nipona va emetre l'últim episodi de 'Bola de drac GT', i els nens de mig món van plorar la fi de la sèrie com si el monstre Buu els hagués robat la infància de cop. Però no va ser la fi de les peripècies de Son Goku i companyia. Des d'aquell dia, els agents de Toei Animation, sota la veu totpoderosa d'Akira Toriyama, han produït fins a dinou pel·lícules que han perpetuat l'èpica dels superguerrers fins a quotes marcials d'allò més sonades. La darrera, es va estrenar al Japó el 18 d'abril, i es va convertir a l'instant en un dels èxits de la taquilla japonesa més aclaparadors de l'any. Aquest divendres, 'Dragon Ball: La resurrecció de Freezer' arriba a les nostres pantalles. I en català! Us oferim tres minuts de la pel·lícula en exclusiva.

Doncs bé, la setmana passada, entre fanàtics del 'cosplay' amb cabellera fúcsia i altres 'majorettes' habituals del Saló del Manga, vaig tenir el plaer de compartir uns minuts amb Tadayoshi Yamamuro, el director del film, una institució de can Toei. Va arribar-hi a mitjans dels 80, just quan Toriyama estava convertint els còmics del 'Dr. Slump' en un 'anime', i de seguida el van posar a treballar com a dibuixant en el disseny de personatges de 'Bola de drac'. "Em van voler ascendir, perquè sabien que jo havia practicat arts marcials, i que podia encarregar-me d'orquestrar escenes d'acció amb molts efectes", em va fer saber.

Ara dirigeix la nova entrega de la saga, amb més llum, foc i destrucció que mai. La cosa comença quan el malvat Freezer torna del món dels morts i forma un exèrcit de mil soldats aeris per atacar en Goku i companyia. I aquí un petit secret per delectar-vos, fanèrrims: "Perquè en Freezer semblés més dolent, vaig fer que no pogués moure els ulls, només la boca –em va dir Yamamuro–. Si t'hi fixes, té la mirada recta i impertorbable, i quan somriu es veu més depravat". Comproveu-ho, pel poder del núvol Kinton, en aquests cinc minuts i mig de metratge que teniu més amunt, on veureu l'arribada de Freezer dels dominis d'ultratumba. Tan fàcil, i alhora tan eficaç. Kame hame ha!

Últimes notícies

    Publicitat