Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Uns 70 músics participaran avui a les proves per tocar al metro

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

TMB, juntament amb l'Associació de Músics de Carrer (Amuc) i el jurat de professors de l'Escola de Música Juan Pedro Carrero, ha organitzat per a aquest dijous 23 de febrer, les proves de selecció per tocar als 38 punts reservats al metro de la nostra ciutat.

Serà de 9.30 h a 20 h, al vestíbul de la parada d'Universitat. Tothom qui vulgui pot anar-hi per gaudir d'aquestes proves, que ompliran Universitat de música, segons ha informat TMB. Es tracta d'un projecte amb setze anys d'antiguitat, que farà que la qualitat dels músics al metro torni a ser molt alta.

Tal com han explicat des de TMB, "si l'avaluació del jurat és favorable, el músic obtindrà el carnet d'associat a Amuc BCN i podrà participar en els projectes d'aquesta associació, de manera que tindrà dret a actuar al metro sempre que es respecti la normativa del projecte". Els candidats, que s'han escollit prèviament, hauran d'interpretar temes que el jurat haurà decidit a l'atzar, d'entre les 20 o 30 cançons del repertori que ha presentat cada músic. TMB explica que "el jurat valorarà criteris com la qualitat interpretativa i la varietat de repertori, l'originalitat i la riquesa creativa de la proposta i la diversitat cultural, estilística i instrumental".

Avui doncs, ens aproparem a Universitat per gaudir dels futurs músics del metro de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat