Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Us atreviu a meditar amb Jarvis Cocker i Steve Mackey?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

"Us ve de gust? Teniu por de la foscor? Us agradaria aconseguir la tranquil·litat mental? Us agradaria aconseguir estabilitat mental? O, simplement, us agradaria perdre el cap? Existeix tal cosa com el Ritme Perfecte? Es pot ballar al so d'un mantra? Com de baix podeu caure? Com és d'intens el vostre amor?

Ho noteu?"

Aquestes sinuoses preguntes són ja de per si intrigants, però què passaria si us diem que qui us les fa són ni més ni menys que el líder de Pulp, Jarvis Cocker, i el seu baixista Steve Mackey? Us atreviríeu a fer una immersió psicològica i física a través de la meditació més hedonista amb aquests dos artistes imprescindibles de la música moderna?

Aquest any, el Primavera Sound ens proposa respondre a tot això a través de 'Dancefloor Meditations', un experiment per accedir a l'estat mental de cada un de nosaltres, conduït per Cocker i Mackey, usant només les eines que es troben a una discoteca. La trobada serà dimecres 31 de maig a les 21 h a l'escenari Heineken Hidden Stage. L'accés és gratuït per qui ja té l'entrada del dia o l'abonament, tot i que Heineken farà un sorteig d'entrades pròximament.

Freqüències sonores extremes, llums estroboscòpiques, convulsions musico-terrenals... això serà dur, i no ens ho pensem perdre!

Últimes notícies

    Publicitat