Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Us sobren 5,8 milions d'euros? Compreu-vos una illa a Menorca

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Segur que més d'un cop us han explicat que tal futbolista, actor o personatge famós (i ric) s'ha comprat una illa al Carib. O a Grècia. Una illa sencera. Doncs investigant per internet hem descobert que no cal anar tan lluny per complir el somni de tot humà: a Menorca hi ha una illa que està en venda... per 5,8 milions d'euros. Possiblement una de les propietats més exclusives del Mediterrani.

A l'est de l'illa de Menorca, just davant d'Es Grau, hi ha l'illa d'En Colom. És l'illot més gran de Menorca, amb una extensió de 580.000 metres quadrats (perquè us feu una idea, com 58 camps de futbol). I a l'interior de l'illa, entre pins, hi ha dues cases. La principal té 100 metres quadrats, dues plantes i sis habitacions. Un habitatge rural excepcional perfectament integrada en la natura i l'entorn. Tampoc és que tingui grans luxes, és una finca com segur n'hi ha moltes a Balears o a Catalunya, però aquesta té una petit avantatge: l'oferta de la immobiliària inclou les 58 hectàrees del solar de la casa, és a dir, l'extensió total de l'illa d'En Colom.

La segona de les cases que hi ha a l'illa (i que també està inclosa a l'oferta) és una cabanya d'uns 135 metres quadrats, amb dues habitacions, cuina, saló i bany. Ah! També hi ha una petita caseta d'uns 20 metres quadrats per guardar la barqueta. Perquè sí, per anar a l'illa necessitareu una barca que us porti a Es Grau per fer la compra. Potser podeu encarregar al vostre majordom que vagi a comprar per vosaltres. Així només haureu de quedar-vos a casa i no pensar en res més que a quina de les caletes de la vostra illa anireu avui.

Últimes notícies

    Publicitat