Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vacances d'aïllament extrem a una illa. Qui s'atreveix?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Perdre's a una illa deserta, sense recursos, sense ajuda. A priori no sona molt desitjable... o sí. Hi ha gent que adora l'aventura, i voldria ser Robinson Crusoe per un dia, per una setmana o per una vida sencera, i això és el que ofereix Álvaro Cerezo. Aquest economista espanyol va fundar fa set anys Docastaway, una empresa dedicada a oferir viatges d'aïllament extrem a illes paradisíaques. Per a molts un malson. Per a altres, un somni fet realitat.

Docastaway ens proposa dos tipus de vacances: la primera opció, la més normal i còmoda, ofereix allotjaments en precioses cabanes natives de bambú a les Filipines o cabanes de ciment situades en una illa deserta d'Indonèsia. Els preus van dels 80 euros al dia als 188 euros. Fins aquí tot normal, ja que són allotjaments magnífics però bastant típics.

La sorpresa arriba al 'Modo Aventura', una modalitat per als més atrevits que vulguin experimentar les vivències més intenses en pròpia pell. "Aquests intrèpids aventurers hauran d'estar preparats per viure un tipus d'experiència quasi-nàufrag en algunes de les nostres platges més verges". I no és cap tonteria, ja que una de les opcions, la Devil 's Island a Oceania, està reservada per a viure "una experiència d'aïllament extrem i en solitari".

Es tracta d'una illa volcànica sense allotjament enmig de l'oceà, i a desenes de quilòmetres de la civilització. "Aquesta illa és només apta per als molt amants de les dificultats i per aquells als que no els importa ser realment abandonats durant un llarg període de temps. Probablement es tracta de l'experiència més extrema que Docastaway ofereix", expliquen des de l'agència.

'Devil's Island' és l'opció més dura, però hi ha graus de dificultat. A 'Tando Island', a Indonèsia, podeu allotjar-vos en una cabana bàsica de fusta amb dutxes i bany occidental a una illa deserta. "Posseeix una interminable platja verge de sorra blanca, és una de les més platges més llargues en illes paradisíaques del món i hi ha unes tribu que habiten en el seu interior". O per exemple, a The Private Lake (Filipines) podreu viure en una cabana en un preciós 'llac' d'aigua salada, esculls de coral i amb sortida directa al mar. Molt idíl·lic, si no fos perquè "l'entrada a aquest serà bloquejada per la qual cosa els docastawayers seran els únics éssers humans en el lloc", amb el que això comporta.

Els preus d'aquestes aventures extremes oscil·len entre els 80 euros per dia als 250. I bé, qui s'anima a fer el nàufrag en els llocs més bonics del planeta?

Últimes notícies

    Publicitat