Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vambes de 600 euros trencades i desgastades. Provocació o moda?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'excentricitat i la moda sempre han anat de la mà. Les passarel·les, per exemple, són un gran desplegament d'originalitat i estilisme; grans aparadors al món amb les tendències i noves formes d'art a la moda que serveixen per marcar el camí a seguir. Però a vegades, la corda de l'excentricitat es tensa tant que es perd la noció de la realitat i es cau en la superficialitat.

El cas és que l'última extravagància que estan posant de moda famosos com Jay Z o Justin Bieber són les vambes de la marca Golden Goose, que costen entre 350 i 600 dòlars. El preu pot ser més o menys alt, segons cada butxaca, però el que crida l'atenció és que són models trencats i desgastats. Són vambes que les estan comercialitzant, principalment, l'exclusiva botiga Barneys de Nova York, una de les més glamuroses dels Estats Units, amb clients de la faràndula americana més elitista.

Les Distressed Superstar Sneakers de Golden Goose estan trencades, destrossades, i fins i tot enganxades amb cinta adhesiva:

Els més crítics han demanat la retirada del producte i han afirmat que es banalitza la pobresa. Per contra, hi ha qui diu que no és ofensiu i no hauria de suposar controvèrsia. La polèmica ha arribat i ja hi ha qui diu que és l'última apropiació de la pobresa per part de la 'jet set'. Potser ara, per anar a la moda haurem de treure les vambes trencades de l'armari...

Últimes notícies

    Publicitat