Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Volem emojis pèl-rojos!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Fa temps que diuen que els pèl-rojos estem en perill d'extinció, que som gairebé com unicorns, però hi ha una prova irrefutable de què això no és cert: per fi hi haurà emojis pèl-rojos!

Fins ara ens hem hagut de conformar amb la taronja o la pastanaga per tenir presència al Whastapp. I no passa res, els pèl-rojos autèntics estem acostumats, portem tota la vida arrossegant sobrenoms tan elaborats com Pippi, Ana de las Tejas Verdes o panotxa i que a South Park ens dediquessin un capítol no gaire amigable. És el preu que s'ha de pagar per la diferència.

Però això s'ha acabat. És el nostre moment. Estem de moda, protagonitzem campanyes publicitàries, sèries de televisió, fins i tot existeix una revista per a pèl-rojos i acabarem dominant el món (mireu la meva signatura). Així que ja era hora que tinguéssim un coi de nino a les aplicacions!

Unicode Consortium s'ha reunit amb Apple, qui té una de les plataformes més grans de distribució d'emojis, per veure com s'incorporen els dibuixos de pèl-rojos. Tampoc sembla gaire complicat, oi? Una mica més de magenta i llestos, però hi ha tota una decisió estratègica al darrere.

Segons un article publicat a l'Applesfera, la "dificultat" la veuen a com afegir-los i que sigui senzill fer-los servir (ejem). No saben si crear un emoji totalment nou amb diferents tonalitats de pell o si només afegir un pèl-roig i una pèl-roja als personatges que ja existeixen. I encara més!, estan pensant la possibilitat que l'usuari pugui construir el seu propi emoji.

Posa un pèl-roig o una pèl-roja a la teva vida, i si no pots, el tindràs al Whastapp!

via GIPHY

Últimes notícies

    Publicitat