Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Voleu gravar un disc de franc i tocar al Cruïlla?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Teniu un grup, sabeu que sou bons i que la vostra música triomfarà, però no teniu mitjans per gravar un disc? Somieu en tocar a un dels grans festivals de la ciutat però no sabeu ben bé com fer-ho? Estigueu atents a aquesta notícia doncs. Artsy, la plataforma de Movistar que impulsa les propostes musicals de creadors catalans, ha endegat una col·laboració amb el festival Cruïlla per tal de poder gravar un disc de franc, i actuar al Cruïlla 2016 al costat de grups de primer nivell com Crystal Fighters, Robert Plant o Alabama Shakes.

El procediment que heu de seguir és el següent. Teniu fins al 15 de maig per pujar el vostre projecte al web d'Artsy. Un cop fet això (us demanaran un vídeo amb un tema del grup, un dossier explicatiu i unes fotos) haureu de comunicar la vostra participació a les xarxes socials. Cada cop que us votin al web d'Artsy, us facin like o retweet obtindreu una sèrie de punts. Un cop arribats als 5000 punts entrareu a la segona fase, en la que un jurat independent format per professionals del sector musical i de la cultura faran una valoració de les propostes de més qualitat per escollir-ne el guanyador. I si finalment sou el grup escollit tindreu la oportunitat de gravar un disc a un estudi de gravació professional amb totes les despeses pagades, i podreu actuar al Festival Cruïlla, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol al Fòrum de Barcelona.

Artsy és una plataforma que ha donat recolzament a propostes interessantíssimes com LiveSoundtracks, un projecte interdisciplinari que explora la intersecció entre cinema i música, o Serielizados Fest, el festival per als addictes a les sèries de televisió. Ja sabeu, agafeu els vostres instruments i animeu-vos a participar, que hi ha molt a guanyar i res a pèrdre!

Últimes notícies

    Publicitat