Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Voleu guanyar un passi Interrail per a dues persones?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Us agrada viatjar en tren i compartir les fotografies que feu? Voleu fer un Interrail per Europa aquest estiu de franc? Des del Punt d’Informació Juvenil Sarrià-Sant Gervasi us ho posen fàcil, perquè en el marc de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona han convocat un concurs d'Instagram públic i gratuït en el qual el guanyador tindrà un passi Interrail Global Pass per a dues persones (Flexi de 10 dies en 22, i de 2a classe) i un val de la llibreria de viatges Altaïr valorat en 50 euros.

Interrail és un bitllet de tren que permet explorar i conèixer Europa gràcies a un bitllet únic. Gairebé 200.000 persones escullen aquest tipus de viatge cada any i gràcies a aquest concurs podreu provar-ho de manera totalment gratuïta. Per fer-ho haureu de seguir uns passos molt fàcils: primer haureu de tenir entre 18 i 30 anys i enviar el formulari que trobareu al final d'aquest document. Haureu de fer-vos seguidors de l'Instagram del PIJ Sarrià-Sant Gervasi i pujar al vostre compte un nombre il·limitat de fotografies, sempre etiquetant el compte del PIJ Sarrià-Sant Gervasi i #instantrail. Hauran de ser fotografies pròpies (és a dir, fetes per vosaltres) de moments a estacions de tren, els mapes de viatges que hagueu fet en tren o fotos de vosaltres amb els vostres amics o la vostra parella al tren. Vaja, fotos que estiguin relacionades amb viatges en tren, però esclar, intentant que siguin originals, creatives, atractives i que cridin l'atenció.

El jurat està format per una assessora de turisme juvenil blogger de 'viajealabarcelonasecreta.com', un membre de la galeria Casa Sagnier i en Daniel Ruiz, blogger de viajar.es. Els guanyadors es donaran a conèixer el dimecres 20 d'abril a través del Facebook, el Twitter i l'Instagram del PIJ Sarrià-Sant Gervasi. Ja sabeu, si voleu viatjar de franc per Europa aquest estiu, ja podeu començar a compartir les vostres experiències... i a encreuar dits!

Últimes notícies

    Publicitat