Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Voleu nedar amb taurons?

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

L'Aquàrium proposen una d'aquelles experiències que es poden viure poques vegades a la vida: submergir-se amb taurons. Anar a visitar-los a casa seva, veure com neden a dos pams del teu nas, estan tan a prop que gairebé pots comptar les seves dents i veure amb detall les taques de la seva pell. És una de les activitats de celebració del 20è aniversari del centre i és oberta a tothom que tingui més de 8 anys.
Primer de tot coneixereu el vostre instructor, en el meu cas el Santi, l'amabilitat personificada. Us posareu el neoprè i cap al tanc! Allà us ensenyarà les nocions bàsiques del submarinisme com els senyals per indicar que tot va bé o que voleu sortir d'allà immediatament, a respirar amb el regulador i les tècniques de flotabilitat. Que no us espanti tant de tecnicisme. Si sou com jo i encara us baralleu amb el tub per fer 'snorkel' també ho podreu fer amb molta dignitat. No és gens difícil!
L'aigua està a una temperatura de 17 graus així que tindreu una miqueta de fred, però l'adrenalina farà que us oblideu de tot: és relaxant estar sota l'aigua i veure com la vida sembla que passi a càmera lenta.
Un cop hem après a respirar amb la bombolla i a estar de genolls sense surar és l'hora de ficar-nos a la gàbia des d'on us sentireu com un peixet més, allà entre les rajades, les morenes –aquestes sí que fan por!– i els taurons. Al tanc central de l'Aquàrium hi ha nou taurons brau. Mesuren entre dos metres i mig i tres metres i sí, tenen la mateixa cara de mala llet que el tauró de 'Buscant en Nemo', però són fascinants!
L'activitat té un preu de 150 euros i es fa cada dia en tres torns: a les 9.30, a les 12 i a les 16 hores. Dura unes tres hores i és una forma diferent i molt més divertida de tenir un primer contacte amb el món del submarinisme. Podeu anar amb un acompanyant que us veurà des de fora i us podrà fer tantes fotos com vulgueu!
Si ja teniu el curset de busseig –PADI– també disposen d'una activitat on podreu passar directament al tanc i nedar amb els taurons, sense gàbia protectora pel mig. I per als més menuts, què us sembla dormir a l'Aquàrium al costat d'on dormen els taurons?

Últimes notícies

    Publicitat