Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Voleu rehabilitar el vostre pis i no sabeu com fer-ho?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fer obres a casa sempre és una decisió important. Cal tenir temps, ganes i sobretot, diners. Però hi ha oportunitats de millorar la qualitat de vida que no s'han de deixar córrer. És el cas dels ajuts que l'Ajuntament ofereix per tal de dur a terme obres de rehabilitació a casa vostra.

A continuació us detallem alguns casos en què l'Ajuntament pot cobrir, en alguns casos, fins al 100% de les obres de millora del vostre pis. Mireu-vos-ho a fons, perquè val la pena!

Enderrocar portes

La mobilitat a un pis és imprescindible. Per això, l'Ajuntament ofereix ajuts per tal d'enderrocar portes, passadissos, i facilitar la circulació al pis.

Banyera vs Plat de dutxa

La banyera ja no mola. Ni és còmode, ni sostenible. Si voleu posar un plat de dutxa, que sempre és més accessible i adequat -sobretot per a persones grans-, l'Ajuntament també ajuda econòmicament a fer-ho.

Aïllament

Reduir el consum energètic és molt important. Per això, també s'hi poden fer obres d'aïllament de l'interior del vostre habitatge. També es poden millorar les instal·lacions de subministrament d'aigua, gas i llum.

Tancaments

Una altra manera d'estalviar energia és canviar els tancaments de portes de sortida als balcons, d'entrada o dels vidres de les finestres. Teniu-ho en compte!

Borsa de Lloguer Social

A més, "els habitatges que s’incorporin a la Borsa de Lloguer Social podran sol·licitar ajuts per millorar el mobiliari de banys i cuina", expliquen des del consistori.

-

Poden accedir als ajuts els habitatges destinats a residència habitual i els esmenats habitatges buits o sense ús residencial que s’incloguin a la Borsa de Lloguer Social.

Qualsevol persona els pot demanar, fins al 31 de desembre d'aquest any, i un tècnic del Consorci valorarà la idoneïtat de cada sol·licitud.

Últimes notícies

    Publicitat