Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Voleu saber si els robots us prendran la feina?
Notícies / Comèdia

Voleu saber si els robots us prendran la feina?

Voleu saber si els robots us prendran la feina?

Una de les preocupacions inherents en l'home és saber si les màquines acabaran dominant-nos. Novel·les, pel·lícules de ficció i molts estudis han divagat sobre els límits de la tecnologia, amb l'objectiu d'esbrinar si arribarà un dia en què els robots faran que ens convertim en simples engranatges d'un gran autòmat.

Per començar a esbrinar-ho, el millor que podem fer és saber si la nostra feina està en perill. Per això ha arribat 'Will Robots Take My Job', un web que ens permet saber quines probabilitats hi ha que un robot acabi fent la nostra feina.

El web es basa en l'estudi 'The Future of Employment: How susceptible are jobs to computerisation?' de Carl Benedikt Frey i Michael A. Osborne. L'estudi va aplicar una metodologia innovadora per estimar la probabilitat de robotització de 702 ocupacions detallades.

A més, al web podreu veure el salari mitjà de la vostra professió i el creixement estimat en els pròxims anys. I bé, us atreviu a saber si els robots us prendran la feina?

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments