Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols ballar sota la cúpula del MNAC?

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

El Festival SÂLMON del Mercat de les Flors ha obert una convocatòria a tothom que estigui en forma per participar en l'espectacle 'Multitud', que es representarà a la Cúpula Oval del Museu Nacional els dies 28 i 29 de novembre. La peça, creada per la coreògrafa uruguaiana Tamara Cubas, va adreçada a "performers, ballarins, actors, artistes de circ i tot aquell amb un nivell d’entrenament físic que el permeti comprometre’s amb un procés amb treball aeròbic important". És a dir, a tothom amb unes condicions físiques òptimes.

Per inscriure's s'ha d'omplir una fitxa, enviar un curriculum i diverses fotografies. Ho podeu fer aquí. Teniu fins al 31 d'octubre per pensar-vos-ho. Cubas seleccionarà 50 persones per fer l'espectacle.

El Mercat de les Flors volia fer aquest espectacle al carrer, però no ha estat possible. Al final, han apostat per un espai cobert i grandiós, com la Cúpula Oval del Museu Nacional. Aquí podreu veure què passarà:

 Cubas és un dels noms a tenir en compte de l'escena sud-americana. Nascuda el 1972, és codirectora del col·lectiu Perro Rabioso. Entre les seves peces recents, cal destacar: 'Actos de Amor Perdidos' (Montevideo 2010), 'Multitud' (México 2011, Montevideo 2013), 'Puto Gallo Conquistador' (2014) i l'exposició 'El día mas hermoso' (Montevideo 2012). Amb 'Multitud' debutarà al nostre país.

Últimes notícies

    Publicitat