Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols treballar al Nadal? Aquestes empreses busquen reforços!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'espiral consumista en què ens veurem immersos aquests dies de Nadal ens deixarà més pelats que la moixama. Compres, compres i més compres. "És el que toca", diuen, però també és cert que, com la demanda és tan alta, les empreses requereixen reforços per respondre a les necessitats de tants clients nous.

Si busqueu feina temporal al Nadal per guanyar uns diners extres, o bé esteu a l'atur i us plantegeu aquests dies per trobar feina, aquí teniu algunes de les empreses que més treballadors contractaran. Sort!

La Sirena

L'empresa líder en congelats vol cobrir fins a 250 llocs de feina per a la campanya de Nadal. Assessors als punts de venda, reposadors, caixers... Això sí, abrigueu-vos bé quan aneu a l'entrevista, que potser la fan als congeladors!

El Corte Inglés

Amb 92 centres a tot l'Estat, El Corte Inglés és líder en vendes de grans magatzems a Europa, i aquest Nadal contractarà 8.500 persones per empaquetar regals, atenció al client, hoteleria, etc.

Inditex i Primark

Aquests dos 'monstres' de la moda també contracten molta gent al Nadal. Ara és un bon moment per enviar el currículum a Primark, i a Inditex!

Seur

L'empresa més important d'enviament de paquets a tot l'Estat també es reforça al Nadal. Els enviaments augmentaran un 20% aquests dies, i és per això que Seur contractarà a gairebé 2.000 persones a tot l'Estat. Catalunya, juntament amb Madrid i Andalusia, seran les comunitats amb més nous llocs de feina.

FNAC

El gegant francès contractarà uns 250 treballadors aquest Nadal. A Barcelona hi ha vàries tendes, així que les opcions es multipliquen.

Toys R Us

Són líders en el sector de les joguines, el que vol dir que, com és de suposar, necessiten reforços durant el Nadal. Si no us importa treballar rodejats de nens i nenes, envieu el vostre currículum.

Leroy Merlin

Si ets un manetes i t'agrada el bricolatge, heu de saber que a Sant Cugat del Vallès ha obert una nova botiga Leroy Merlin, i ara al Nadal reforcen l'equip. Pot ser una bona opció!

The Phone House

Estigueu atents a les ofertes que van penjant al web de l'empresa de comunicacions. Es van actualitzant regularment!

Últimes notícies

    Publicitat