Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vols treballar al Nadal? Aquestes empreses busquen reforços!
Notícies / Ciutat

Vols treballar al Nadal? Aquestes empreses busquen reforços!

Nadal

L'espiral consumista en què ens veurem immersos aquests dies de Nadal ens deixarà més pelats que la moixama. Compres, compres i més compres. "És el que toca", diuen, però també és cert que, com la demanda és tan alta, les empreses requereixen reforços per respondre a les necessitats de tants clients nous.

Si busqueu feina temporal al Nadal per guanyar uns diners extres, o bé esteu a l'atur i us plantegeu aquests dies per trobar feina, aquí teniu algunes de les empreses que més treballadors contractaran. Sort!

 

 

La Sirena

L'empresa líder en congelats vol cobrir fins a 250 llocs de feina per a la campanya de Nadal. Assessors als punts de venda, reposadors, caixers... Això sí, abrigueu-vos bé quan aneu a l'entrevista, que potser la fan als congeladors!

El Corte Inglés

Amb 92 centres a tot l'Estat, El Corte Inglés és líder en vendes de grans magatzems a Europa, i aquest Nadal contractarà 8.500 persones per empaquetar regals, atenció al client, hoteleria, etc.

Inditex i Primark

Aquests dos 'monstres' de la moda també contracten molta gent al Nadal. Ara és un bon moment per enviar el currículum a Primark, i a Inditex!

Seur

L'empresa més important d'enviament de paquets a tot l'Estat també es reforça al Nadal. Els enviaments augmentaran un 20% aquests dies, i és per això que Seur contractarà a gairebé 2.000 persones a tot l'Estat. Catalunya, juntament amb Madrid i Andalusia, seran les comunitats amb més nous llocs de feina.

FNAC

El gegant francès contractarà uns 250 treballadors aquest Nadal. A Barcelona hi ha vàries tendes, així que les opcions es multipliquen.

Toys R Us

Són líders en el sector de les joguines, el que vol dir que, com és de suposar, necessiten reforços durant el Nadal. Si no us importa treballar rodejats de nens i nenes, envieu el vostre currículum.

Leroy Merlin

Si ets un manetes i t'agrada el bricolatge, heu de saber que a Sant Cugat del Vallès ha obert una nova botiga Leroy Merlin, i ara al Nadal reforcen l'equip. Pot ser una bona opció!

The Phone House

Estigueu atents a les ofertes que van penjant al web de l'empresa de comunicacions. Es van actualitzant regularment!

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments