Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Wifi gratis a tots els autobusos de Barcelona!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A finals de gener, tota la flota d'autobusos de la ciutat tindrà wifi gratis, subministrat per Barcelona Wifi. Fins ara, el 90% dels busos ja disposaven d'aquest servei. Una 'W' dintre d'un rombe blau –la mateixa senyalització que podem trobar a la ciutat per indicar els llocs amb connexió sense fils– a la part frontal de l'automòbil i també dintre, indiquen que aquest bus en concret ja disposa de wifi.

Una molt bona notícia a celebrar, però hem de tenir en compte que es tracta d'un servei gratuït bàsic, amb un ample de banda de 256 kbps, el màxim que permet la normativa de telecomunicacions, suficient per a la navegació, l'actualització de xarxes socials i la consulta del correu, per exemple, però no per fer tantes altres coses que faríem amb el wifi de casa o de la feina.

És el mateix tipus de connexió que ja trobem a 16 estacions de metro de Barcelona: Espanya, Universitat, Catalunya, Arc de Triomf i La Sagrera, a la línia 1; Paral·lel, Liceu, Catalunya, Passeig de Gràcia, Diagonal, Sants Estació i Lesseps a la línia 3; Sants Estació i Diagonal a la línia 5, i a la Sagrada Família de la L5 i la L2. Ens haurem de conformar amb aquestes perquè no està previst que s'augmentin durant el 2017.

Últimes notícies

    Publicitat