Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Wilco no actuaran a Barcelona

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Dimarts ens preguntàvem què volien dir les lletres formant el nom 'Wilco' que havien aparegut en diferents punts de la ciutat, i fèiem hipòtesis sobre si això anunciava la presència de la banda de Jeff Tweedy en algun festival.

El 'modus operandi' apuntava cap al Primavera Sound, que en edicions anteriors havien anunciat caps de cartell com Arcade Fire, The Strokes i Ride de manera similar. Però l'estètica de les lletres els allunyava del Fòrum.

Doncs bé, ja us podem confirmar que Wilco no actuaran a Barcelona: ho faran a Vilanova i la Geltrú.

Com ja ens ensumàvem, Tweedy i companyia actuaran al festival Vida del Garraf, que celebrarà la tercera edició del 30 de juny al 3 de juliol, i per al qual fins ara només hi havia anunciats The Divine Comedy. La confirmació l'han feta els organitzadors del festival a la primera festa de presentació del festival a Barcelona (d'on ve bona part del seu públic), en què hi han actuat Ferran Palau i The New Raemon.

Tot va de sorpreses, perquè Wilco aprofitaran el concert a Vilanova per presentar-hi el seu nou àlbum, 'Star wars', que van publicar al juliol sense avís previ (i en descàrrega gratuïta durant un temps limitat). 'Star wars' és el novè àlbum de la carrera del grup, que va arrencar a mitjans dels 90. El disc els situa en aquell territori conegut a mig camí entre la música d'arrel nord-americana, el country alternatiu dels inicis amb 'A.M.' (1995) i 'Being there' (1996), i el rock experimental dels seus àlbums més arriscats com 'Yankee Hotel Foxtrot' (2002) i 'A ghost is born' (2004).

Últimes notícies

    Publicitat